Методи побудови тривимірних об’єктів за їх проекціями - Журавльов Владислав Сергійович (My University, 2021)
В ході виконання даної роботи була вивчена частина такого актуального напрямку як комп'ютерний зір і обробка зображень. Була проведена дослідницька робота і аналіз існуючих методів побудови 3D-моделей. Під час цієї роботи були вивчені основні принципи тривимірної реконструкції осіб. Було приділено увагу методам 3D-реконструкції з використанням параметричної моделі обличчя, які працюють лише за одним вхідним зображенням, що дозволяє їх використовувати в умовах обмежених ресурсів і без додаткового обладнання.