Функціонально-стилістичні особливості рамкових конструкцій сучасної китайської мови та засоби їх адаптації в українському перекладі на матеріалі текстів офіційно-ділового стилю - Бачинський Ігор Юрійович (My University, 2023)
У центрі уваги цього дослідження лежить вивчення прийменникових рамкових конструкцій сучасної китайської мови. Крім того, у роботі досліджуються виклики та стратегії, пов’язані з перекладом цих конструкцій українською мовою, мовою зі своїми унікальними мовними характеристиками. Ця бакалаврська робота має на меті дослідити функціонально-стилістичні особливості рамкових конструкцій у сучасній китайській мові та дослідити засоби їх адаптації в українському перекладі.