GEOPHYSICAL RESEARCHES IN THE SEARCH FOR POINTS OF BURIAL RADIOACTIVELY CONTAMINATED MATERIALS - Рева, М.; Онищук, В.; Онищук, Д.; Петруняк, В. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2011)
The features of method and results of geophysical prospecting are examined at the searches of disposal place points of radioactivity materials. The example of application of radiometry on the one of areas of Chornobyl APS' alienation zone is resulted.

Розглядаються особливості методики та результати геофізичних досліджень при пошуках пунктів захоронення радіоактивно забруднених матеріалів. Наведений приклад застосування радіометричних досліджень на одній із ділянок зони відчуження Чорнобильської АЕС.
ГЕОФІЗИЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ПРИ ПОШУКАХ ПУНКТІВ ЗАХОРОНЕННЯ РАДІОАКТИВНО ЗАБРУДНЕНИХ МАТЕРІАЛІВ