Strategic Business Management at the Turn of an Era: Trends and Challenges - (:unkn) unknown (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2025)
The collection of materials contains abstracts of reports submitted to the International Scientific and Practical Conference “Strategic Business Management at the Turn of an Era: Trends and Challenges” which took place on October 23, 2025, at the Taras Shevchenko National University of Kyiv in a hybrid format. The materials were discussed during the work of 4 sections. The organizers of the conference were Taras Shevchenko National University of Kyiv and NGO «Union of Marketers of Ukraine». The conference was dedicated to the study of modern transformations of the business environment and the search for effective solutions in a period of global shifts. The materials of the conference reflect the trends, problems and prospects of strategic business management in the new economic reality. Among the speakers at the conference were scholars from foreign universities, including: Vytautas Magnus University Agriculture Academy (Lithuania), Masaryk University (Czech Republic), University of Cagliari (Italy), Bocconi University (Italy), West Virginia University (United States of America), University of Macerata (Italy), University of Economics and Humanities (Poland), Balikesir University (Turkey), Izmir Democracy University (Turkey).

Збірник матеріалів містить тези доповідей, подані на Міжнародну науково-практичну конференцію «Стратегічне управління бізнесом на зламі епох: тенденції та виклики», що відбулася 23 жовтня 2025 року в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка у змішаному форматі. Матеріали були розглянуті під час роботи 4 секцій. Організаторами конференції виступили Київський національний університет імені Тараса Шевченка та ГО «Об’єднання маркетологів України». Конференція була присвячена дослідженню сучасних трансформацій бізнес-середовища й пошуку ефективних рішень у період глобальних зрушень. Матеріали збірника відображають тенденції, проблеми й перспективи стратегічного управління бізнесом у новій економічній реальності. Серед доповідачів конференції – науковці із зарубіжних університетів, зокрема: Аграрної академії Університету Вітаутаса Магнуса (Литва), Університету Масарика (Чехія), Університету Кальярі (Італія), Університету Бокконі (Італія), Університету Західно Вірджинії (США), Університету Мачерати (Італія), Економіко-гуманітарного університету (Польща), Університету Баликесір (Туреччина), Ізмірського університету (Туреччина).
Стратегічне управління бізнесом на зламі епох: тенденції та виклики
Keywords: стратегічне управління бізнесом; диджиталізація; соціально-відповідальний маркетинг; сталий розвиток; ШІ в маркетингу; підприємницький університет