Веб-сервіс із підтримки діяльності кінотеатру - Хасанов Богдан Маратович (My University, 2022)
У результаті виконаної кваліфікаційної роботи було спроектовано та розроблено програмну систему на мікросервісній архітектурі для підтримки діяльності кінотеатру Під час виконання дипломної було проведено дослідження й узагальнення теоретичних аспектів побудови веб-сайту, веб-сервісу та їх взаємодії. Також була розглянута розгортка програм у ізольованих контейнерах. Для дослідження теоретичних засад було взято на розгляд відповідні стандарти та протоколи. Було використано документацію для бібліотек та фреймворків. Також було досліджено архітектурні підходи для побудови веб-системи. Для збереження даних використовується реляційна база даних розроблена компанією Microsoft – MS SQL Server 2019[та документо-орієнтована база даних що належить компанії Amazon – DynamoDb.