Мовностилістичні засоби в заголовному комплексі сучасної періодики - Фіголь, Н. М. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2010)
У статті аналізуються різноманітні типи заголовків сучасних періодичних видань, мовностилістичні способи та засоби їх увиразнення.

The paper analyzes the different types of titles of contemporary periodicals, linguistic tools and methods for their expressiveness.
Linguistic means in the header complex of modern press
Keywords: заголовок; сучасна преса; лінгвістика; слово; мовні засоби; title; contemporary periodical; word; linguistic tools