Взаємодія влади і громади у процесі формування публічної політики - Москаленко А. А. (My University, 2023)
Кваліфікаційна магістерська робота присвячена аналізу взаємодії влади та громади в контексті формування публічної політики. В роботі розглядаються теоретичні засади взаємодії влади і громади, аналізуються нормативно-правові аспекти, зарубіжний досвід та ефективність цієї взаємодії в українському контексті. Особлива увага приділяється впливу воєнного стану на формування публічної політики та розглядаються перспективи розвитку взаємодій влади та громади. Ключові слова: взаємодія влади і громади, публічна політика, формування публічної політики, управління в умовах воєнного стану, нормативно-правове забезпечення.