Соціально-трудова мотивація персоналу підприємств харчової промисловості - Дмитренко, Лілія Павлівна (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2020)
Актуальність теми зумовлена насамперед тим, що стале функціонування вітчизняних підприємств харчової промисловості в умовах суспільних трансформацій можливе лише за рахунок впровадження інноваційних моделей соціально-трудової мотивації персоналу, здатних забезпечити, з однієї сторони, ефективну та результативну діяльність кожного працівника, а з іншої сторони, аналогічну діяльність і підприємства в цілому.

Actuality of theme. Sustainable functioning of any production enterprise at the present stage of social transformations is possible only under the condition of creating a proper motivational basis capable of motivating personnel to active and effective social and labor activity.
The socio-labor motivation of the personnel of the food industry enterprises
Keywords: мотивація; стимул; соціально-трудова мотивація; процес мотивації; методи мотивації; механізми мотивації; персонал підприємства; менеджмент персоналу підприємства; motivation; incentive; social and labor motivation; staff; enterprise; food industry enterprise; personnel management