Навчально-науковий інститут "Інститут геології" Київського національного університету імені Тараса Шевченка - (:unkn) unknown (My University, 2024)
Навчально-науковий інститут «Інститут геології» (ННІ «Інститут геології») — структурний підрозділ Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Створений 1944 року як геологічний факультет Київського університету. 2014 року було реорганізовано в Навчально-науковий інститут «Інститут геології». У межах інституту діють геологічний музей, інформаційно-обчислювальний сектор, науково-дослідні лабораторії.