«До вічного миру» Іммануїла Канта, суть, аналіз, проблематика та актуальність роботи - Дідковський Святослав Ігорович (My University, 2021)
Актуальність даної теми базується на необхідності пошуку альтернативних філософських моделей підтримання всепланетарного миру в умовах кризи сучасних методів примусу та обмежень. Метою дипломної роботи є історико-філософська реконструкція основних філософських ідей трактару І. Канту «До вічного миру» та узагальнення основних дослідницьких візій щодо даного проекту.
«Perpetual peace» by Immanuel Kant, the essence, analysis, issues and relevance of the work