GEOCHEMICAL FEATURES AND ORE-BEARING OF ULTRABASIC ROCKS OF THE DEVLADOVO MASSIF (MIDDLE PRIDNIPROVYE) - Веліканова, О.; Веліканов, Ю. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2011)
The paper deals with geochemical characters and ore perceptivity of ultrabasic rocks of the Devladovo massif. A perspective of the Devladovo massif for discovery of deposits of sulfide nickel, cobalt and copper is suggested.

Наведено результати вивчення геохімічних особливостей і рудоносності ультрабазитів Девладівського масиву. Визначено перспективність Девладівського масиву щодо відкриття родовищ сульфідного нікелю, кобальту і міді.
ДЕЯКІ ГЕОХІМІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ І РУДОНОСНІСТЬ УЛЬТРАБАЗИТІВ ДЕВЛАДІВСЬКОГО МАСИВУ (СЕРЕДНЄ ПРИДНІПРОВ'Я)