Інтелектуальний модуль прогнозування криптовалют з використанням методів семантичного та технічного аналізів - Бербер А. С. (My University, 2023)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка інтелектуального модуля прогнозування криптовалют, який враховує як семантичний аналіз, так і технічний аналіз для створення більш точних та обґрунтованих прогнозів. У кваліфікаційній роботі було проведено аналіз сучасних методів прогнозування криптовалют, досліджено ефективність різних методів прогнозування криптовалют, розроблено інтелектуальний модуль прогнозування криптовалют з використанням методів семантичного та технічного аналізів. Було проведено порівняння розробленого інтелектуального модулю прогнозування криптовалют з іншими методами прогнозування криптовалют на прикладі Bitcoin та соціальної мережі Twitter. Розроблений інтелектуальний модуль справляється з поставленою задачею та надає корисну інформацію користувачу для прогнозування криптовалют. Тестування інтелектуального модулю показало, що він достатньо добре прогнозує курс криптовалют на рівні 98%.