Психологічні кореляти харчової поведінки у студентів під час війни - Муха Діана Юріївна (My University, 2024)
Мета дослідження – виявити психологічні кореляти харчової поведінки у студентів під час війни. Практичне значення роботи. Результати дослідження можуть бути використані клінічними психологами в процесі роботи зі студентами з метою превенції порушень харчової поведінки та підтримки студентів в умовах стресу. Також вони можуть бути використані у якості матеріалів для розробки тренінгових програм з метою промоції психологічного та фізичного добробуту та профілактики порушень харчової поведінки.
Keywords: харчова поведінка; студенти; війна