THE ROLE OF WEB TECHNOLOGIES IN LONG-TERM OPTIMIZATION AND BUSINESS DEVELOPMENT STRATEGY - ПЛЕСКАЧ, Валентина; КРИВОЛАПОВ, Ярослав; КРИВОЛАПОВ, Гліб; НАГОРНИЙ, Владислав (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2024)
The paper explores the role of modern web technologies in the long-term business optimization and strategy development. Web applications, in particular those developed on the Angular, React, and Vue frameworks, provide fast and efficient interaction for internal and external users. API integration ensures continuous real-time data processing, which optimizes and automates various core business processes, including order fulfilment, inventory management and customer interaction. These web technologies contribute to strategic development, allowing companies to focus on strategic goals and adapt to changes in the market.

Досліджено роль сучасних вебтехнологій у довгостроковій оптимізації бізнесу та розвитку стратегій. Вебзастосунки, зокрема й ті, що розроблені на фреймворках Angular, React і Vue, забезпечують швидку й ефективну взаємодію для внутрішніх і зовнішніх користувачів. Інтеграція API забезпечує безперервне оброблення даних у режимі реального часу, що оптимізує та автоматизує різні базові бізнес-процеси, зокрема, виконання замовлень, управління запасами та взаємодії з клієнтами. Вказані вебтехнології сприяють стратегічному розвитку, дозволяючи компаніям зосередитися на стратегічних цілях і адаптуватися до змін на ринку.
РОЛЬ ВЕБТЕХНОЛОГІЙ У ДОВГОСТРОКОВІЙ ОПТИМІЗАЦІЇ ТА СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ БІЗНЕСУ
Keywords: web technologies; optimization of business processes; Angular; React; Vue; API integration; scalability; digital transformation; вебтехнології; оптимізація робочих бізнес-процесів; Angular; React; Vue; інтеграція API; масштабованість; цифрова трансформація