Development of Future Managers' Leadership Skills in Extracurricular Activities - Лі Цзіци (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2017)
The article regards some methodological approaches to the development of leadership skills of future managers. The author provides some scientific literature rewiew and shows specific organizational and pedagogical conditions and stages of leadership skills development.

Розкрито суб'єкт-діяльнісний, особистісно-зорієнтований, суб'єкт-суб'єктний, акмеологічний підходи виховання лідерських якостей майбутніх менеджерів. Виявлено організаційно-педагогічні умови виховання лідерських якостей майбутніх менеджерів у позааудиторній діяльності вищого навчального закладу. Визначено етапи реалізації комплек- су організаційно-педагогічних умов виховання лідерських якостей майбутніх менеджерів
Методологічні підходи виховання лідерських якостей майбутніх менеджерів у позааудиторній діяльності ВНЗ
Keywords: лідер; лідерські якості; майбутні менеджери; вищий навчальний заклад; організаційно-педагогічні умови; позааудиторна діяльність.; leadership skills; future managers; higher educational institution; organizational and pedagogical conditions; non-auditing activity.