Interactive viewing - Борисович, Оксана Вікторівна (Видавничий дім «Кондор», 2020)
Посібник спрямований на розвиток навичок аудіювання із використанням відеоматеріалів англійською мовою. Мета посібника – сформувати вміння сприймати на слух інформацію іноземною мовою у різних ситуаціях спілкування. Комплекс вправ допомагає розширити словниковий запас та удосконалити навички розмовного мовлення. Для студентів вищих навчальних закладів, які поглиблено вивчають англійську мову.