Спалахова активнісить комети 29Р Швассман-Вахман 1 - Лук'яник, Ігор Васильович (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2013)
В роботі досліджується активність комети ШВ1 та її зв'язок з проявами сонячної активності. Створено каталог спалахів блиску. Встановлено певні характеристики спалахів блиску комети ШВ1. Побудовано усереднений профіль спалаху блиску. Встановлено зв'язок між зміною блиску комети та площею сонячних плям і потоками протонів сонячного вітру з енергіями від 10 до 100 МеВ.

The activity of the comet and its relationship SHV1 manifestations of solar activity are studied. A catalog of outburst of comet Schwassmann Wachman 1 are created. Some special characteristics of outburst brightness of the comet are determinated. An average profile of the outburst brightness is constructed. The relationship between the change in brightness of the comet and area of sunspots and solar wind proton fluxes with energies from 10 to 100 MeV are obtained.
Flare activity of comet 29P/Schwassmann-Wachmann 1
Keywords: комета; 29Р/Швассман-Вахман 1; comet; 29P/Schwassmann-Wachmann 1