Реалізація веб-додатку створення та редагування медіаконтенту - Григорчук Максим (My University, 2022)
Під час виконання роботи було розроблено веб-додаток, який дозволяє користувачам знаходити різну інформацію про нагальні потреби сучасних технік створення маркетингових матеріалів. З допомогою даного веб-додатку користувачі мають змогу спростити вивчення та покращити свої знання з впливу та розвитку реклами на бізнес на людей в цілому. Також для користувачів, які не мають намір вивчати дану тему, запропоновано замовити послугу для створення відеореклами його компанії чи ресурсу. Було проведено дослідження особливостей бібліотек та фреймворків, які найкраще візуалізують ці особливості, та обрані найзручніші і додано взаємодію з Google Firestore Database.