Авторська просвітницька радіопрограма-подкаст «Свіжа кров» - Бабенко Галина Валентинівна (My University, 2021)
Програма “Свіжа кров” — просвітницька радіопрограма, що орієнтована на реалізацію у форматі подкаста на стримінгових сервісах зі своїм фірмовим стилем: логотипом-обкладинкою та аудіологотипом. Подкаст не просто дає факти про медичні терміни, він розкриває їх у ході інтерв’ю з лікарями різних спеціальностей, де журналіст виступає в ролі пересічної людини, незнайомої з медициною, що хоче отримати відповіді простими словами та підтвердити чи спростувати стереотипи про професію. Велика увага приділяється психологічним особливостям роботи.